0

Amsterdam – De robuuste Christina Hendricks, beter bekend als de roodharige actrice uit Mad Men, mag een nieuw klusje toevoegen aan haar CV. Zij is namelijk hét gezicht voor de nieuwste mascara van het merk Latisse.

De sexy actrice doet mee aan de Latisse Wishes Challenge, een campagne die hoopt 500.000 dollar op te kunnen voor het goede doel Make-A-Wish Foundation.

Onlangs vertelde Hendricks in een interview waarom ze besloot mee te doen aan de campagne: “Door mijn beroep ben ik vaak genoodzaakt om dagelijks nepwimpers te dragen. Ik heb ook echt gemerkt dat mijn eigen wimpers hierdoor heel dun zijn geworden. Ik gebruik deze mascara nu dagelijks voor een maand en ik heb in de afgelopen dagen al een opmerkelijk verschil gezien. Ik ben benieuwd hoe de resultaten over een paar dagen zullen zijn.”, aldus de actrice.

Wij zijn erg benieuwd of deze mascara de wimpers inderdaad dikker en voller maakt in slechts een paar dagen. We houden je op de hoogte!

De actrice straalt doorgaans op de rode loper, dus wij kunnen ons voorstellen dat ze dit nog meer zal doen met haar 'nieuwe' volle wimpers.

(www.latisse.com)

(Anna Nikbakht Nooshin)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties