0

Amsterdam – Het zonnetje breekt de laatste tijd steeds meer door… Dat betekent dagjes naar het strand en zonnen in je tuin. Heerlijk allemaal, maar niet erg goed voor je huid. Zeker niet als je je huid niet goed beschermt.

Daarom is Eucerin met een drie stappenplan gekomen. Reinigen, hydrateren en beschermen. In de zomer heeft je huid extra verzorging nodig dus is het erg belangrijk om je huid elke dag grondig te reinigen. Met Eucerin Dermatoclean reinig je je gezicht effectief maar wel op een milde wijze.

Met het warme weer verlies je meer vocht dan normaal. Hier heeft ook je huid last van, daarom is het erg belangrijk om je huid goed te hydrateren in de zomermaanden. De Eucerin Aquaporin lijn hydrateert de huid van je gezicht en van je lichaam.

En dan natuurlijk het belangrijkste in de zomer… Je huid beschermen tegen de uv-stralen. Daarvoor heeft Eucerin ook producten op de markt gebracht. Voor zowel je gezicht als voor je lichaam.

Dus wil je een mooi bruin kleurtje kweken in de zomer maar niet verbranden of je huid aantasten? Dan moet je reinigen, hydrateren en beschermen.

www.eucerin.com

(Anne Rutte)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties