0

Amsterdam – Donderdagmiddag waren wij uitgenodigd voor een heerlijke brunch op de Van Baerlestraat. Hier kregen wij een presentatie van het nieuwe gezicht van NewFysic.

NewFysic is een organisatie die mensen wil helpen op een gezonde manier te laten afslanken. De organisatie bestaat al zes jaar en heeft Olympisch Kampioene en topzwemster Inge de Bruijn gevraagd als gezicht. De organisatie is anders dan andere omdat de coach een persoonlijk programma afstemt op elk individu. Er wordt een voedingsplan en een bewegingsplan opgesteld.

Inge tijdens haar presentatie

Elke week kom je bij de coach om te praten over het verloop van het programma. De coach helpt je ook gestimuleerd te blijven. Wanneer je klaar bent met het programma ga je over naar schakelprogramma waarbij je weer in je dagelijkse routine komt. De laatste stap is het stay-on-track programma waarbij je de gezonde levensstijl zult behouden.

Inge tijdens de presentatie gister op de Van Baerlestraat in  Amsterdam

Inge tijdens de presentatie bij NewFysic op de Van Baerlestraat in Amsterdam

Inge de Bruijn is gevraagd het gezicht te worden van NewFysic omdat zij als geen ander weet hoe belangrijk het is om fit en gezond te leven. Hierdoor kan de zwemster aandacht vragen voor een gezondere levensstijl. Elke drie maanden zal zij een prijs weggeven aan de persoon waarbij het programma het meeste effect heeft gehad. Op 27 april wordt er een nieuwe vestiging van NewFysic geopend in Utrecht waar Inge bij aanwezig zal zijn.

www.newfysic.nl

(Milou Schouten)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties