0

Amsterdam – Herôme breidt uit, na nagels hebben ze zich nu ook gericht op de ogen. Tegenwoordig zijn er veel beautyproducten als mascara, oogschaduw of eyeliner die je ogen meer laten spreken. Maar uiteindelijk zijn het je wenkbrauwen die je gezichtsuitdrukking bepalen.

Herôme heeft een speciale collectie, de eyecare lijn, gemaakt, speciaal gebaseerd op de wenkbrauw.

Om de juiste wenkbrauwen te krijgen is het belangrijk om ze juist te epileren. Hiervoor hebben ze de Precision tweezer ontwikkeld, die het een stuk gemakkelijker maakt om je wenkbrauwen in de juiste vorm te krijgen. Vervolgens kun je je wenkbrauwen meer volume gaan geven. Op dit moment zijn volle wenkbrauwen een echte trend en Herôme heeft hiervoor de compact powder geproduceerd. De poeder blijft lang zitten en creëert een natuurlijke look.  Als je dit hebt gedaan kun je je wenkbrauwen egaliseren met de Duo brow brush.

Natuurlijk wil je dat je wenkbrauwen de hele dag netjes blijven zitten, dan is de Herome brow gel een echte uitvinding, zo blijven je wenkbrauwen de gehele dag perfect. Als finishing touch kun je dan nog de Herôme highlighter pencil en niet te vergeten mascara aanbrengen.

Brow Gel

Brow Powder

www.herome.com

(Milou van Reijen)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties