0

Amsterdam – Ze fotograferen topmodellen, verschillende BN’ers en hebben nu ook hun eigen expositie. Het Nederlandse fotoduo FotoFloor exposeert voor het eerst hun eigen collectie silhouet portretten.

Met een specialisatie in fashion, beauty en portretten zijn hun foto’s gepubliceerd in magazines als AvantGarde, Linda., BLVD Elegance en Cosmopolitan. Ook is het werk al meerdere keren bekroond met prijzen. Nu stelt het duo, Floor Stoop en Mike van der Giessen, voor het eerst een eigen collectie ‘Silhouettes’ ten toon in samenwerking met Downtown, een onderdeel van de Amsterdam International Fashion Week.

Bij ‘Silhouettes’ spelen internationale supermodellen Sonja Wanda en Dioni Tabbers de hoofdrol. De zwart-wit foto’s tonen, de naam zegt het al, silhouetten van de twee modellen. Op een aantal foto’s dragen de modellen een hoedje van Irene Bussemaker, een designer die ook hoeden heeft ontworpen voor de show van Iris van Herpen.

De expositie is een absolute aanrader voor echte fashionistas. De opening is morgen dus al je zin hebt in een glaasje champagne?

Silhouettes is van 22 januari tot 5 maart te zien in de fotogalerie van Eduard Planting in Amsterdam. De galerie is van woensdag en tot zaterdag van 13.00 tot 18.00 uur geopend.
www.fotofloor.com & www.eduardplanting.com

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties