0

Amsterdam – Je bent klaar met je behandelingen tegen borstkanker of één van de andere ‘vrouwen kankers’. Je hoort nu niet meer bij de groep patiënten, maar je herstel is pas net begonnen. Hoe gaat dat verder?

Belle&Balance is een stichting opgericht door en voor vrouwen die te maken hebben (gehad) met kanker. De stichting zet zich in om de nazorg bij en het herstel na kanker te verbeteren door middel van een programma waarbij gewerkt wordt aan zowel de innerlijke als uiterlijke balans.

Lichamelijke en geestelijke balans wordt bereikt door middel van Inner Energy Retreats waarin yoga, massages, beauty behandelingen, mindfullness en meditatie centraal staan.

Het programma bestaat uit twee onderdelen:
- Eén keer per twee weken: Bijeenkomsten in de Inner Energy Shop in Amsterdam
- Afsluiting: Special Inner Energy Reatreats in Spanje

Voor kankerpatiënten die de afsluiting van hun behandeling willen ‘vieren’, worden er Special Inner Energy Retreats in Spanje georganiseerd. Alle activiteiten die plaatsvinden tijdens de Special Inner Energy Retreats in Spanje, zijn gericht op het versterken van de mentale weerbaarheid die nodig is om reïntegratie in bijvoorbeeld werk en gezin positief te laten verlopen.

Belle&Balance is er voor alle kankerpatiënten die allemaal weer van het leven willen genieten en toe zijn aan een nieuwe, gezonde maar vooral positieve fase in hun leven. Ben jij getroffen door kanker maar wil je de toekomst met een glimlach tegemoet treden? Geef je dan op voor de Inner Energy Retreats!

www.belleandbalance.nl

(Georgina Schrama)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties