0

LeeAmsterdam – De beroemde Lee Make History expositie maakt binnenkort haar entree in Amsterdam. Deze expositie staat in het teken van de foto competitie die het bekende jeansmerk in januari 2007 hield.

Lee vroeg (amateur) fotografen over de hele wereld foto verhalen in te sturen en kreeg in 2 jaar tijd meer dan 16.000 beeldverhalen ingezonden! Vanwege het grote succes zijn deze in een groot aantal modetijdschriften gepubliceerd en hebben ze twee keer de Best Advertising Campaign of the Year-Award gewonnen.

Op de site www.makehistory.eu publiceerde het jeansmerk eind 2008 een shortlist van de 101 beste ingezonden foto verhalen, hieruit werd door een vakkundige jury een winnaar uit geselecteerd. De gelukkige, was de toen 27 jarige Rossella Dimichina uit Italië. Met de serie ‘The Weak in Wonderland’ won zij maarliefst 50.000 euro en een reizende expositie van haar winnende werk samen met de overige 100 van de shortlist. Behalve het werk van Rossella Dimichina en de 100 andere van de shortlist. Zal er ook een selectie nieuw ingezonden werk te zien zijn.

De tweede editie van de Lee Make History campagne loopt t/m 29 mei 2010. Dus heb jij een rijke fantasie of is je eigen verhaal spannend genoeg en heb je hier originele en intrigerende beelden bij?? Stuur ze dan op naar de website en maak kans op ‘ja je leest het goed’ 25.000 euro!

Waar: De expositie zal na Milaan, Berlijn en Hamburg in Hotel Arena in Amsterdam te zien zijn.

Wanneer: van 6 november t/m 3 december

Kijk voor meer informatie op www.makehistory.eu

Foto: WOMMI – Marco Maianti

(Juliët Oosterom)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties