0

Bibi van der VeldenAmsterdam –Zin in een originele en boeiende expositie? Laat je zelf deze winter dan meevoeren in de fantasiewereld van Bibi van der Velden en Marcel Wolterinck. Bezoek de o.a. de ‘Cristal Cave’ en de ‘ African Room’, en zie met eigen ogen hoe juwelen met kunst en design gecombineerd worden.

Zoals we van Bibi gewend zijn, gebruikt ze ook hier haar kennis en gevoel als beeldend kunstenaar om van elk sieraad een uniek item te maken.

Achter ieder juweel schuilt een verhaal en een intrigerende geschiedenis, aan de hand daarvan zal zij het sieraad dan ook presenteren. Dit maakt dat de de grenzen van juweel en kunst worden overschreden. De collectie zal de naam“Wearable Works of Art” dragen.
In de expositieruimte/winkel van Marcel Wolterinck in Laren zal je een wereldse sfeer tegemoet komen. Marcel presenteert exclusieve meubels, bijzondere objecten, kunst en unieke boeken vanuit heel de wereld! Kom dus vanaf 30 november tot en met midden februari naar de expositie en geef je ogen de kost aan elke ruimte die op een unieke manier is ingericht.

Waar:Wolterick Laren,Zevenend 33 E 1251 RL
Laren 035-5383909

Wanneer: vanaf 30 november t/m midden februari
Kijk voor meer informatie op www.bibivandervelden.com
(Juliët Oosterom)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties