0

Amsterdam – Zelfbruiners zijn niet altijd even makkelijk om aan te brengen. Maar ze helemaal links laten liggen, dat willen we ook niet -want zeg nou zelf, zo’n gebruinde huid willen we allemaal.

Dinsdag 31 mei organiseert The Body Shop een beautyavond om jou een make-over te geven. Specialisten van het beautymerk staan klaar om jou tips te geven voor een stralende teint. De Summer Night staat helemaal in het teken van hun nieuwe Honey Bronze lijn. De bronzing producten zijn allemaal gemaakt van Fair Trade honing- en bijenwas. De bronzingpoeder met kwast, droge olie, een vochtgerulerende gel, compactpoeder en twee kleuren lipgloss geven jouw huid een zomerse tint.

Op de Summer Night van The Body Shop krijg je 10 procent korting op de gehele collectie en bij aankoop van 2 make-upproducten zelfs 25 procent korting. Altijd fijn zo’n meevaller. Het evenement begint om 18.30 tot 20.30 in geselecteerde winkels. Neem dus eerst een kijkje op de website voor het dichtstbijzijnde filiaal in jouw buurt.

www.thebodyshop.nl

(Ramona van Leeuwaarde)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties