0

Amsterdam – Alle modemeisjes (en jongens) opgelet, want we hebben nu wel een hele winactie voor jullie! Op zondag 4 september 2011 vindt de Grazia PC Catwalk plaats in de P.C. Hooftstraat in Amsterdam.

Het Fashion & Museum District organiseert in samenwerking met de wekelijkse modeglossy Grazia het spectaculaire fashion event met als thema ‘The Accessories Edition’.

Grazia PC Catwalk vorig jaar: vlnr modejouralist Fiona Hering, hoofdredacteur Hilmar Mulder en presentatrice Beertje van Beers

Natuurlijk zijn wij hierbij aanwezig en ook jij mag komen! Vanaf 13.30 uur staat de P.C. Hooftstraat in het teken van de langste free seated front row catwalk van Nederland. Prachtige modellen met vernieuwende haarstijlen showen de laatste mode- en accessoiretrends. Stacey Rookhuizen presenteert de modeshow waar verschillende gerenommeerde internationale modemerken als Emporio Armani en Wolford hun nieuwste creaties laten zien. Daarnaast is er een spetterend optreden van de popgroep Adlicious, bekend van X-Factor.

Een van onze favoriete looks van vorig jaar

WIN Vip-dek kaarten
Natuurlijk is het leuk om bij dit event aanwezig te zijn, maar wij mogen onze lezers ook nog eens blij maken met kaarten op het exclusieve VIP-dek die dag. Zo kun jij je als een van de weinigen begeven tussen alle belangrijke modemensen, BN’ers en fashionista’s. Het enige dat je hoeft te doen is hieronder een reactie achter te laten en wie weet zien wij jou dan wel schitteren op het VIP-dek!

Programma
12.00 Winkels open
12.00 Grazia Style Hunter Booths open
13.30 Grazia PC Catwalk by Wella Professionals
14.15 Street Style Hunter Award – Shopreme Award
14.30 Accessoiries shopping (check out the accessoiries guide in Grazia)

Doe je snel mee?

www.grazia.nl

(Anna Nikbakht Nooshin)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties