0

Amsterdam – Dyanne Beekman riep samen met Scholl vrouwen op hun oude (goede) schoenen in te leveren voor het goede doel Care For Family. Deze kon iedereen inleveren bij de Bijenkorf in Amsterdam.

Van alle inzendingen pikte Dyanne een aantal vrouwen eruit die in de V.I.P lounge verschillende make-up en beautybehandelingen kregen en een nieuwe paar Scholl-schoenen. ILFN was aanwezig.

Lever je oude schoenen in voor het goede doel en ga tiptop naar huis mét een goed gevoel. Dat gold zeker voor onderstaande dames die zich lieten verwennen in de V.I.P. lounge na het inleveren van oud schoeisel. Daarnaast kregen ze ieder een eye opener over hun figuur tijdens de zogenaamde spiegelbeeldsessie. In deze sessie maak je jezelf bewust van wat voor figuurtype je hebt. De styliste geeft je een beeld van hoe je je het beste kan kleding naar aanleiding van je figuur.

ILFN’s Anne onderging de test, met succes! “Bij mij kwam naar voren dat ik het eigenlijk al best goed had gedaan. Omdat ik niet zo groot ben, draag ik meestal hakken. Ook had ik een skinny jeans aan waardoor ik slanker én langer lijk,” aldus Anne. “Ik had een lange ketting om en ik kreeg te horen dat dit ook helpt om optisch langer te lijken. Ook vertelde de styliste van de Dyanne Beekman Group dat het niet flatterend is voor kleinere mensen om je broek in hoge laarzen te doen. Dit ziet zij heel veel op straat en hier kan ze zich vreselijk aan storen. Eerlijk gezegd maak ik me hier wel eens ‘schuldig’ aan. Maar wat mij betreft is het het belangrijkst dat je je comfortabel voelt in je kleding. Draag wat je zelf mooi vindt.”

Stichting Care For Family zet zich in voor kansarme gezinnen die om welke reden dan ook in financiële problemen zitten. Door hen te helpen met gratis boodschappen en kleding krijgen zij meer zin in het leven. En zeg nou zelf: een handje helpen door dat ene paar schoenen – die toch al jaren ongebruikt in de kast liggen – in te leveren, is niets mis mee toch? Bovenstaand initiatief opent zeker je ogen. Dyanne zegt niet voor niets: “Pas als we delen, kunnen we vermenigvuldigen.” En zo is het.

www.careforfamily.com
www.scholl.nl

(Elisah Jacobs/Anne Rutte)
(Vormgeving: Whitney Scheffler)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties