0

Amsterdam – Midden juli waren wij aanwezig op de derde editie van BOUTYQ en dinsdag 1 februari is het weer zover! Met vier presentaties van bekende designer labels, belooft het stijl platform weer een enorm spektakel te worden…

BOUTYQ blijft vernieuwen en verbreden en zet nu maar liefst vier, i.p.v twee, nieuwe collecties voor Autumn Winter 2011-2012 in de schijnwerpers. De deelnemende ontwerpers uit eigen land zijn Francisco van Benthum en Jeroen van Tuyl met hun mannenmode, en Jan Boelo, die zijn tweede damescollectie en een kleine collectie voor mannen zal showen. De vierde en tevens de afsluitende show zal van het populaire Britse Unconditional zijn. Als finishing touch op de collecties, zullen de modellen, dankzij Jeffrey Janssen en de haarstylisten van Wella Professional, in de meest creatieve coupes en volgens de laatste trends de catwalk oplopen.

Alle fashionlovers kunnen onder genot van een glas champagne genieten van de inspirerende totaalbeelden op de Boutyq catwalk. We love Boutyq, don’t you?

Francisco van Benthum

Jeffrey Janssen Wella Professional

Jeroen van Tuyl

Philip Stephens

Jan Boelo

www.mynthboutyq.com

(Naoual el Ouakili)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties