0

Amsterdam – Nog niets te doen vanavond dan hebben wij een tip voor je. G Shock’s Shock the World vindt plaats in TrouwAmsterdam. Het eerste digitale horloge van Casio dat tegen een stootje kan, organiseert eens in de zoveel tijd een event waar muziek, kunst en sport met elkaar worden gemixt.

Na Tokyo, New York, Sydney en Londen is het nu de beurt aan onze hoofdstad. Met een sterkte line-up – denk aan Nobody Beats The Drum, Homework en Rip TidE – belooft het een gezellig avondje te worden met aan het begin een exclusieve presentatie van oprichter Kikuo Ibe. Wist jij trouwens dat het idee voor het G Shock horloge is ontstaan vanuit een simpel rubber balletje? Daarnaast ligt G Shock een tipje van de sluier op over de designersamenwerking die later dit jaar volgt.

Leuke tip voor de donderdagavond

Tijdens Shock the World vind je ook het werk van kunstenaars als Joram Roukes, Hedof, Superoboturbo en Lennard Schuurmans. De deuren gaan open vanaf 21.30 uur. De exclusieve presentatie – helaas alleen op uitnodiging – start 20.00 uur.

Zien we je daar?

(Elisah Jacobs)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties