0

NEW EVENT REPORT: Blogger Iris voor Only Amsterdam – Al eerder schreven we over het bloggersevent van Only. Waarbij bloggers twee dagen in Kopenhagen mochten spenderen voor de 15e verjaardag van Only. Blogger Iris Gravemaker uit Middelburg van de blog fashionzen.blogspot.com deelt haar ervaringen met ons in een blog en beantwoordt een aantal vragen.

“De eerste dag werden we opgehaald van het vliegveld in Kopenhagen en naar het hotel gebracht, een designhotel wel te verstaan, waar elke kamer anders is ingericht. Ik sliep in een Jungle design kamer, denk aan palmbomen behang, houten bed, groene grasachtige vloerbedekking, leeuwenknuffels, voodoobeeldjes en regendouche. Geweldig!

Daarna hebben we de middag vertoefd in het loungerestaurant van het hotel waar we onder het genot van overheerlijke Sushi konden luisteren naar de presentatie van het Only team over de Only designs en de nieuwe collectie.  Diezelfde middag zijn we met zijn allen naar de Only shop gegaan om daar een gekregen cadeaubon van zo’n 270 euro te spenderen! En shoppen daar heb ik geen moeite mee, haha!  Ik had dus ook eigenlijk een grotere koffer moeten meenemen voor de bagage die ik weer mee naar huis moest nemen!

Bij terugkomst in het hotel even lekker opgefrist en tussendoor nog een interview gehouden over mijn meegebrachte kleding. Toen lekker gegeten, namelijk Sushi, oriëntaalse soep en vooral veel wijn. ’S avonds dan de party met een goede dj. Niet echt gedanst maar wel erg veel gekletst en gedronken met mijn goede gezelschap van medebloggers en het Only team.
Toen rond 00.00 naar bed gegaan en daar aangekomen lag er een leuke goodiebag in de vorm van een clutch op mijn bed!

De volgende dag was de dag van de shoot. En tot mijn grote verbazing werden we na het ontbijt opgehaald met een limousine en naar de locatie gebracht (!!!)

De shoot!

De shoot!

Daar aangekomen werden we ontvangen met champagne, smoothies en cupcakes. Ik moest als eerste de make-up in en mijn haar laten doen omdat ik als eerste weer naar huis vertrok. De make-up was mooi en subtiel, enkel mijn ogen werden iets geaccentueerd met zwart. Mijn haar werd iets meer in de krul gezet en wat meer glanzend gemaakt.

Vervolgens moest ik twee outfits bij elkaar vinden uit de rekken met Only kleding die voor ons klaarstonden. Één outfit voor overdag en één voor ’s avonds. Ik vond een legergroene satijnen tulprok, poederroze top en grijze blazer voor overdag en een leuke zwarte jurk met edgy schouders en studs voor de avondoutfit. Beide gemixt met mijn eigen accessoires en schoenen om mijn eigen stijl er in te brengen. Verder nog een paar groepsfoto’s gemaakt, een interview op video en op papier gegeven en een seventies jeans gekregen .Toen was het helaas om 15.30 tijd om te gaan. Ik heb iedereen een bijzonder grote afscheidsknuffel gegeven want het waren geweldige mensen die ik deze 2 dagen heb leren kennen.

Alle bloggers!

Alle bloggers!

Bedankt Only voor de fantastische dagen!”

Ook heeft Iris een aantal vragen beantwoord waarbij wij mogen meegenieten van haar trends en tips!

Wanneer ben je begonnen met bloggen?
Ik ben zes maanden geleden begonnen.

Ik sta in de SofisMode!

Ik sta in de SofisMode!

Waarom ben je begonnen met bloggen?
Ik hou heel erg van de dialoog die ik heb met mensen die dezelfde interesses hebben als ik.

Welke aspecten in fashion ben je het meest geïnteresseerd in?
ik hou echt van de kunst van mode. Dat is niet alleen draagbare mode, maar ook mode gemaakt door grote kunstenaars zoals Alexander McQueen en Viktor&Rolf.

Alexander Wang is ook heel gaaf

Alexander Wang is ook heel gaaf

Welke trends zie je in de mode?
Als het over kleuren gaat zou ik zeggen bruin en beige. Veel jersey en geraffineerde kleding, maar op een comfortabele manier. En ik zie ook veel flare pijpen terug komen.

Veel bruin en beige deze winter!

Veel bruin en beige deze winter!

Wat is je belangrijkste mode tip?
Iedereen moet genieten van mode en moet eerlijk zijn tegen zichzelf en je lichaam in plaats van het volgen van trends. Vind je eigen stijl en omarm het.

fashionzen.blogspot.com

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties