0

Amsterdam – Tijdens het Stand Up Paddle Board event kiezen Elle Magazine en O’Neil de Nederlandse winnares voor de Superkini campagne. ILFN’s Manouk was hierbij aanwezig.

Lees hieronder haar verslag over deze zeer sportieve dag in hartje Amsterdam.

De Superkini is de nieuwste bikini van O’Neil die alles op zijn plek houdt, hoe heftig de zee ook is. Om deze kersverse aanwinst te promoten organiseerde O’Neill een modellencontest om het nieuwste gezicht te kiezen voor de internationale campagne. Ook Nederland stuurt een model naar Ibiza waar de finale plaatsvindt. De 25 meisjes die zijn uitgekozen waagden zich aan een poging suppen. ‘Suppen’ is de nieuwste workout waarbij je op een surfboard staat en jezelf al peddelend vooruit beweegt op het water. De meiden oefenden de afgelopen weken goed, maar nu is het dan echt zover! De meiden peddelden een gehele tour door de Amsterdamse grachten.


Wij zaten op de persboot en konden de girls – onder het genot van een hapje en drankje – goed in de gaten houden. De tour zorgde voor veel bekijks want wanneer zie je nou 25 beeldschone meisjes in bikini over de grachten peddelen? Na ongeveer anderhalf uur waren de meiden klaar met peddelen en kwamen ze gezellig bij ons op de boot zitten om terug te varen naar het beginpunt. We kletsen wat af ondertussen hevig speculerend wie straks toch die plek naar Ibiza zal bemachtigen. Wanneer we weer aan wal zijn wordt de Nederlandse winnares bekend gemaakt. Jennifer van der Toorn is de gelukkige winnaar en reageert superleuk op het nieuws. Ze had het totaal niet verwacht en dat was duidelijk aan haar gezichtsuitdrukking af te lezen en haar kreet: “Ik snap er geen r**t van”. Des te leuker en ook zeker niet zonder reden: het prachtige meisje heeft een sportieve uitstraling die helemaal bij O’Neil past.

Jennifer mag in juni naar Ibiza om voor ons land te strijden. Als ze wint, wordt ze het gezicht van de O’Neil Spring Summer 2012 campagne internationaal én wint ze daarnaast een wereldwijd modellencontract bij Next Models. Wij wensen Jennifer veel succes!

www.oneill.com

(Manouk de Boer)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties