0

Amsterdam – Om het 100 jarig bestaan van NIVEA te vieren. Nodigde het merk alle beautybloggers,- journalisten en andere insiders uit om dat te vieren. Aan de achterkant van het Centraal Station in Amsterdam stond de Supperclub Cruise paraat om ons mee te nemen naar een namiddag vol verwennerij.

Aan boord van de Supperclub Cruise wordt iedereen onthaald met een sapje en twee dames in de meest grappige pakjes met cupcake op hun hoofd, voorzien ons van -je raadt het al – cupcakes. Na wat small talk en nog een cupcake later begint de presentatie. Met vintage reclames door de jaren heen wordt iedereen opgewarmd met het NIVEA gevoel.

Een blonde madame feliciteert NIVEA met hun verjaardag met de ‘Happy Birthday Song’. Al gauw volgt een praatje over de nieuwe koers die zij gaan varen, leuke woordspeling trouwens. Een leuke opmerking die zij maakt is dat bijna elk land denkt dat NIVEA uit hun land komt, maar niets is minder want de witte crème komt natuurlijk uit Duitsland. Toegegeven, ik heb jaren gedacht dat het een oer-Hollands merk was.

NIVEA vertelt over hun laatste onderzoek met bevindingen dat elke persoonlijkheid gekoppeld kan worden aan een bepaald soort huid. Zo hebben doeners een vette of glimmende huid. Denkers hebben een normaal huidtype. Moralisten hebben een matte en bleke huid, met donkere kringen en een ongelijkmatige teint. De helpers zijn emotionele typjes en gevoelig voor irritaties. Zoekers hebben vaak een ongezonde huid die uit evenwicht is.

Nadat ik mij steeds meer zit af te vragen in welk hokje in dan pas, wordt ik wakker geschud omdat we worden verwend met huidanalyses, handmassages en een kleine make-over. Omdat ik zou benieuwd was naar mijn huid, heb ik mezelf helaas niet kunnen trakteren op een handmassage en mini make-over.

Na nog een presentatie – die echt niet meer nodig was – worden er Reebok gympies uitgereikt en gaan we allemaal aan een work out om dat cupcakeje weg te werken. Sarah Maxwell, een Britse personal trainer die het gezicht is van NIVEA reisde gewoon even naar Amsterdam af om ons in beweging te krijgen. Nu het cupcakeje er af is getraind mogen we best aan de borrel en in lichtgevende glaasjes worden drankje uitgedeeld en kunnen we lekker verder met wat small talk hier en daar.

www.nivea.nl

(Ramona van Leeuwaarde)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties