0

Amsterdam – Modeliefhebbers opgelet, want de Bijenkorf en ELLE organiseren volgende week de Mode Masterclass. Heb jij altijd al alles over fashion willen weten dan is dit middagje zeker een aanrader.

In de Bijenkorf vind je tijdens deze middag verschillende modeshows vol inspiratie. Ook is er de ‘Kledingkast’, een kast met tien musthaves van de Bijenkorf voor aankomend voorjaar. Extra leuk: je kunt het meteen kopen! Deze items vormen ook meteen een spek: in de Bijenkorf zijn namelijk letters verstopt op plekken die met de key items te maken hebben. Vind je ze alle tien dan maak je kans op geweldige prijzen. Zeker het proberen waard, wie weet win je.

Mode Masterclass

Mode Masterclass

Mode Masterclass 2010

Mode Masterclass 2010

Tijdens de Mode Masterclass kun je je ook laten fotograferen en wie weet word je gescout (ja, ze lopen rond!). Een oproep aan alle fashionistas: trek je mooiste outfit aan en breng zondagmiddag 6 maart – tussen 14.00 uur en 17.00 uur – een bezoekje aan de Amsterdamse Bijenkorf. De mooiste outfit wordt beloond met een plekje op ELLE.nl en een Bijenkorf cadeaucard t.w.v. € 500.

www.debijenkorf.nl

(Elisah Jacobs)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties