0

Amsterdam – Fashionista’s opgelet! Interesse in een leuk event vol met lekkere hapjes, drankjes en een hoog mode-gehalte? Zo ja: goed nieuws! Danie Bles lanceert namelijk vandaag haar nieuwe Winter Style Guide, en dat doet ze op een orginele en bijzondere manier.

Zo wordt de Style Guide gelanceerd op het Spui in Amsterdam in een Britse dubbeldekker! Voor een tweede lancering rijden Danie en haar team vanaf Amsterdam naar Arnhem waar de Style Guide nogmaals op een feestelijke manier wordt gelanceerd met DJ’s en Lily’s cupcakes! Daarnaast krijgt iedere fashionista die aanwezig is een gratis exemplaar van de nieuwe ByDanie Style Guide!

Maar dat is niet alles, er is meer: er zijn in beide steden te gekke fashionprijzen te winnen. Zo krijgt de best geklede dame of heer uit Amsterdam en Arnhem een fashioncheque ter waarde van €500,-, een exclusief ByDanie bikerjacket t.w.v. €299,- én een cheque van modewebshop Mayke.com t.w.v. €250.-.

Zet dus je beste modebeentje voor!

In alweer de vierde trendgids van Danie laat de styliste je alle trends zien voor het komende najaar en zijn ook alle looks (incl. verkoopinformatie) uit de ByDanie Mix & Match show in de gids te vinden. Daarnaast geeft Sylvie je een exclusief kijkje in een haar prachtige closet in Londen!

Je vindt de dubbeldekker bus om 12:30 op het Spui in Amsterdam en om 15:30 op het Willemsplein in Arnhem.

De ByDanie Winter Style Guide 2011 is vanaf 28 oktober te koop voor €5,95.

Ben jij aanwezig bij dit fashion spektakel?

www.bydanie.nl

(Tekst: Charisse Stoffels)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties