0

Amsterdam – It’s party time, en wie jarig is trakteert! Kim Feenstra wordt binnenkort 26 en viert haar feestje in de Amsterdamse Club Air.

Het wordt een verjaardag met veel muziek en dans, en ook tegelijkertijd een inzameling voor Child’s Life, het goede doel waar Kim zich met passie hard voor maakt. Wij geven deze week kaartjes weg voor dit super leuke event, dus hou de site in de gaten.

Het event vindt plaats op 22 augustus onder het motto ‘Last night a DJ saved my life‘. De avond gaat van start met een unieke veiling, waarvan de volledige opbrengst ten goede komt van Child’s Life.

Na de veiling is iedereen die een kaartje weet te bemachtigen van harte welkom om in stijl te komen feesten. Dat doen we vanzelfsprekend met een grandioze line-up aan djs en artiesten, waaronder Michael Mendoza, Roog, The Flexican ft. Sef, Abstract, Lange Frans, Yes-r en Jeroen Post.

Childslife International is een onafhankelijke internationale hulporganisatie die zich inzet voor kinderen in ontwikkelingslanden.

De dresscode van de avond is: ‘something new, something old, something fabulous and something gold’. Aan de deur zal op dresscode gecontroleerd worden. De minimale leeftijd voor dit event is 18+. Tickets: pre-sale €20 en door price €25.

Het event

Wil jij naar het feest? We geven deze week kaartjes weg! Hou de site in de gaten.

(Renée Sturme)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties