0

FinaleAmsterdam – Op 15 februari zal de eerste finale van de Miss I Love Fashion News verkiezing plaats vinden en als echte fashionista kun jij deze finale natuurlijk niet aan je voorbij laten gaan! Let op er zijn een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar!

Bestel hieronder je kaarten!

Wat kun je verwachten?
De avond begint om 18.30 uur in de Panama in Amsterdam waar je verwelkomt wordt met een fashionable drankje van Martini. Daarna kun je je vergapen aan alle BN’ers of proberen op te vallen bij de pers terwijl er op het podium het eerste nummer van de I Love Fashion Newspaper wordt gelanceerd. Terwijl je geniet van een hapje en een drankje en muziek door DJ YAB en Costar nemen acht fashionista’s het tegen elkaar op, op de catwalk.

Tijdens drie rondes zullen zij ons laten zien wat zij in huis hebben. De lieftallige jury, die bestaat uit it-girl Christina Curry, fashionista Victoria Koblenko, Pr Girl van River Island Mez uit Londen en ILFN Hoofdredacteur Annic van Wonderen, kroont 1 fashionista tot Miss I Love Fashion News 2010! Zij wint een jaar lang shoppen bij River Island, een stedentrip naar het shopwalhalla Londen en een blog op I Love Fashion News!

Maar jou ‘de bezoeker’ vergeten we ook niet. De bezoeker met de meest originele, hippe, trendy of unieke outfit. Kortom; de bezoeker die het best dressed is wint een scooter van Kymco!! Mocht je deze scooter niet winnen ga je in ieder geval naar huis met een goed gevulde goodiebag! Bestel hieronder je kaarten!

We zetten even alles voor je op een rijtje:

- Welkomst drankje van Martini
- Pers lancering I Love Fashion Newspaper
- Spetterende Fashion Show met de 8 finalisten
- Je maakt kans op een scooter!
- Je gaat naar huis met een goed gevulde Goodiebag

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties