0

elleAmsterdam – Voor de zesde keer organiseert ELLE wonen van 19 t/m 20 september 2009 het Inside Design Event in Amsterdam. Dit betekent: tienduizend bezoekers die een weekend lang smullen van de woontrends van nu! Ook dit jaar is het Lloyd Hotel the place to be voor dit event. Het hotel zal worden omgetoverd tot een waar walhalla voor designliefhebbers!

Meer dan dertig van de hotelkamers worden een weekendlang ‘bewoond’ door designmerken en ontwerpers als Richard Hutten, Scholten & Baijings, Ineke Hans, Christien Meindertsma, Maarten Baas, Pieke Bergmans. Het Zuiderzeemuseum en Tichelaar tonen werk van bekend en nieuw Nederlands talent. Ook zullen de drie genomineerden voor de Rado Young Designer Award zich voorstellen. Het restaurant wordt voor dit weekend het ELLE wonen café genoemd, hier kun je lekkere hapjes eten en gezellig een drankje kunt doen.

Maar dat is nog niet alles, want tijdens het Inside Design Amsterdam geven de designers advies over kleur en styling. Shoppen voor thuis kan ook, want veel kamers zijn tegelijkertijd een One Stop Design Shop. En natuurlijk is er weer een ELLE Wonen-shop, met woonaccessoires, en aparte ontwerpen van jong, aanstormend talent. Op het terras van het hotel kun je buitenmeubels van Patricia Urquiola bewonderen. Maar ook buiten het hotel gaat het evenement verder, vanaf de kade bij het Lloyd Hotel vertrekken pendelbootjes naar de Cruquiusweg, dit is waar de showrooms van grote designmerken zitten. Ook zijn er pendelbusjes die je naar het centrum van Amsterdam brengen, en vice versa. In het centrum bieden diverse designwinkels iets bijzonders. Ook zijn er kookdemonstraties in de Living Kitchen van Sub-Zero en Wolf.  In de online voorverkoop krijg je € 2 korting. Je betaalt dan € 7,50 én je maakt ook nog eens kans op een hotelovernachting in het Lloyd Hotel tijdens Inside Design Amsterdam!

Wanneer: 19 en 20 september, 2009
Waar: het Lloyd Hotel in Amsterdam

(Juliët Oosterom)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties