0

Amsterdam – We zijn gek op modellen en natuurlijk zijn we er nog gekker op als we nieuwe modellen vanaf het begin af aan kunnen volgen in hun weg naar de top! Goed nieuws voor alle model freaks, want volgende week kunnen we allemaal getuige zijn van de geboorte van een nieuw topmodel.

De spanning stijgt op weg naar de nationale finale van de prestigieuze Elite Model Look 2011. De 25 halve finalisten lieten al meer dan duizend deelnemers uit eigen land achter zich, en de strijd om de felbegeerde titel en het gewenste modellencontract gaat door.

Op 14 oktober wordt in bijzijn van speciale genodigden, pers en bekend Nederland de grote winnares van de Elite Model Look 2011 gekozen. Een bijzondere avond met een speciale afsluiting, want na afloop presenteert Elite Model Look samen met NL Confidential: ICONS, the exclusive afterparty where Fashion meets Lifestyle and Haute Couture meets Stylish Decadence. De monumentale Amsterdamse Stadsschouwburg biedt een stemmig decor aan zowel de grand finale, als de unieke afterparty in het thema Sophisticated 70’s.

Elite Model Look

ICONS afterparty by Elite Model Look & NL Confidential:

14 oktober, 22.00 – 04.00 uur, Stadsschouwburg Amsterdam

Kaarten voor de afterparty zijn te bestellen via www.nlconfidential.com. De eerste kaarten zijn verkrijgbaar tegen een gereduceerd tarief van €25,-. Kaarten in de reguliere voorverkoop bedragen EUR 35,-. Daarnaast zijn er 35 VIP tafel arrangementen.

Icons party, waar je je mag verkleden in de jaren '70 stijl!

Zien we je daar?

www.elitemodellook.nl

(Tekst: Anna Nikbakht Nooshin)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties