0

3 Dwaze DagenAmsterdam – Kredietcrisis of niet, de Bijenkorf pakt dit jaar groots uit met haar welbekende Drie Dwaze Dagen. Een actie die ooit is ontstaan in de jaren ‘80 om de consument tegemoet te komen en inmiddels vaste prik is van menig huisvrouw. Op donderdag 1 oktober gaat het driedaagse koopjesfestijn van start dat door niemand minder dan Jeroen van den Boom in Amsterdam wordt geopend. Hij zal hier zijn speciale Drie Dwaze Dagen lied ‘Hier moet je zijn’ ten gehore brengen.

De bekende boekjes waar we met z’n allen met smart op zitten te wachten, kun je dit jaar voor het eerst ook online inkijken. Om het dringen bij de schappen te voorkomen kun je dit jaar voor het eerst een online shoppinglist maken en deze als bestelling plaatsen op de website van Bijenkorf. Toch blijven er ook genoeg redenen om een bezoekje te brengen aan één van de filialen. Zo geeft Q-music elk uur tussen 7.00 en 18.00 uur gratis winkelen ter waarde van €750,- in de Bijenkorf weg en maak je kans op een gastrol in de nieuwe NET 5 serie ‘Floor Faber’, waarvan de winnaar op zaterdag 3 oktober door Georgina Verbaan bekend wordt gemaakt.

De Drie Dolle Dwaze Dagen vinden plaats op donderdag 1 oktober, vrijdag 2 oktover en zaterdag 3 oktober, alle aanbiedingen zijn nu al op www.bijenkorf.nl te bekijken en beloven veel goeds. Wij voorspellen dan ook files richting de Bijenkorf, dus wees er snel bij!

(Fleur le Guen)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties