0

NEW EVENT: Designers volop aanwezigAmsterdam – Het leukste designevent van het jaar komt er weer aan! Bij het Inside Design Amsterdam event draait alles drie dagen om het nieuwste design, van het maakproces tot het eindproduct. Nieuwe en bekende ontwerpers nemen hotelkamers van het Lloyd hotel onderhanden en restylen het volledig! Natuurlijk blijft het niet alleen bij kijken!

Experts geven gratis interieur advies, in het Elle wonen cafe worden de lekkerste gerchtjes geserveerd en verspreid door het hoyel laten ontwerpers zien hoe ze te werk ga. Natuurlijk is er ook een Award de ‘Elle wonnen design Talent Award’. Designers zijn opgeroepen om een unieke bijzet tafel te ontwerpen. Op het designevent zullen de finalisten deze presenteren en dan zal er een winnaar worden gekozen door een professionele vakjury.

Natuurlijk kan je ook leuke dingen kopen! Er is namelijk een Elle wonen store waar je leuke designer producten kan kopen bijvoorbeeld plantjes van vilt, overdeed servies en een bureaulamp van hout.

Lijkt dit je wat?! Je kan ook een Passe-Partout aanvragen die drie dagen geldig is. Deze kost €12,50. Via de website kan je ook kaarten kopen.

Waar? Lloyd Hotel, Amsterdam
Wanneer? 24, 25, 26 september

www.insidedesign.nl

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties