0

NEW EVENT Denk groen - Naomi Hille & ModelsAmsterdam – In de categorieën Dans, DJ, Expo, Fashion, Film & Animatie, Muziek, Taal, Theater & Performance streden afgelopen zaterdag jongeren tussen de 13 en 21 jaar tegen elkaar om de felbegeerde prijzen.

Wij van I Love Fashion News zaten natuurlijk boven op de creaties die de zeer creatieve deelneemsters gemaakt hadden met het thema tijd.
 
Tijdens een spetterende catwalk show presenteerden de ontwerpsters in spé hun creaties aan de jury, bestaande uit onder andere ontwerper Mattijs van Bergen, stylist en fotograaf Ruud van der Peijl en hoofdredacteur van Cosmogirl Suzanne de Goeij. Talent was er volop! De ontwerpsters vertaalden op verschillende manieren het thema ‘Tijd’ naar hun collecties. Zo werd tijd vertaald naar vergankelijkheid, futurisme, reis door de tijd en ontwikkeling uitgedrukt in lagen. Sommige ontwerpsters gingen zelfs zover dat ze ook  zelf tassen en schoenen hadden gemaakt.
 
Winnares Naomi Hille uit Utrecht interpreteerde het thema tijd als denken aan de toekomst. Denk groen! Hierbij maakte ze gebruik in haar ontwerpen van gerecycled materiaal. Zo had ze zeer creatief kleding gemaakt met de stof van een oud bankstel en kussenslopen. Met als finale klapper een soort bruidsjurk met een korset van papier-maché en een rok van witte plastic tasjes!

Naomi en haar 'groene' trouwjurk

Naomi en haar 'groene' trouwjurk

De jury

De jury

NEW EVENT Denk groen - De collectie van Malu

De collectie van Malu

NEW EVENT Denk groen - De jury front row

De jury front row

NEW EVENT Denk groen - Catfight at the Catwalk

Catfight at the Catwalk

NEW EVENT Denk groen - Karlien Kleissen en haar model

Karlien Kleissen en haar model Backstage

 

De collectie van de dertien jarige Coco Anna

De collectie van de dertien jarige Coco Anna

 

De make-up werd verzorgd door Teeez

De make-up werd verzorgd door Teeez

 

Styliste van Teeez aan het werk backstage

Styliste van Teeez aan het werk backstage

 

www.kunstbende.nl
 
(Jasmijn Engering en Levine Diecken)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties