0

Amsterdam  – Anke Jaboer mag zich gelukkig prijzen met de Mooiste Benen van Nederland. Vanmiddag mochten we genieten van de mooiste benen die Nederland rijk is. In de Sugar Factory te Amsterdam kwam iedereen bijeen op het jaarlijkse Cosmpolitan Mooiste Benen awards.

Met een drankjes in de hand, iPhones en Blackberry’s paraat stond iedereen klaar om live te twitteren. Samen met deuntjes van DJ Dennis van der Geest wachtten we geduldig op al dat moois. Zodra de 25 finalisten het balkon op komen staat iedereen klaar om een glimp op te vangen van die prachtige stelten. De vakjury bestaat uit Claudia Straatmans van Cosmopolitan, Anna Rodriguez van Gilette, Renate Peters Huismans van House of Orange Models, Jort Kelder en de winnares van vorig jaar: Douce Endlich.

De dames zetten vervolgens hun beste beentje voor met een kleine introductie van Lauren Verster. Na kort overleg tussen de juryleden wordt de winnares bekend gemaakt: De 19-jarige Anke Janboer uit Heerhugowaard mag zich gelukkig prijzen met de Mooiste Benen van Nederland.

De grote winnares

Altijd fijn, zo'n goodiebag

De benen van de vakjury

DJ Dennis van der Geest

Anna won een goodiebag door lekker veel te tweeten

De juryleden

Alle dames op een rij

Niet alleen de benen zijn mooi

www.cosmopolitan.nl

(Ramona van Leeuwaarde)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties