0

GirlAmsterdam – Monica van Halder van Styling Amsterdam organiseert op 1 augustus een gala in het hippe Nikki Beach in Marbella ten behoeve van meisjes in ontwikkelings- landen. Monica, zelf deels van Colombiaanse afkomst, beseft maar al te goed dat zij ‘geluk’ heeft gehad.

Het is dan ook om die reden dat van Halder deze avond organiseert. Op 1 augustus zal er een veiling worden georganiseerd in de hippe club Nikki Beach te Marbella, Spanje. Het wordt een chique en trendy avond in Nikki Beach waar aandacht wordt gevraagd voor gelijke rechten van meisjes wereldwijd. Want meisjes die naar school gaan, kunnen de vicieuze cirkel van armoede doorbreken!

Waarom in Marbella en niet gewoon in Nederland? “In Marbella is een grote Nederlandse gemeenschap die ook graag iets voor het goede doel doet. En zelf heb ik jaren in Marbella gewoond, ik vind het gemakkelijker om daar een avond als deze te organiseren”, aldus van Halder. Al veel organisaties hebben toegezegd artikelen gratis ter beschikking te stellen voor de veiling. Zo zal bijvoorbeeld Carol Malony (ontwerpster bij Victoria’s Secret) een limited edition lingerie set ontwerpen speciaal voor de veiling, die tijdens dit benefietgala gehouden word en ook Rodrigo Otazu heeft al een prachtige armband gedoneerd voor de veiling. De avond zal feestelijk afgesloten worden door DJ Jerome de Waard en DJ Jesse Voorn. Alle opbrengsten van deze veiling komen ten goede aan projecten van Plan Nederland voor meisjes in ontwikkelingslanden.

Voor meer informatie zie: www.becauseimagirlgala.nl of www.plannederland.nl.

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties