0

Amsterdam – Bastiaan van Schaik geeft tijdens het Midsummer Night Style Event in Amstelveen op donderdagavond 30 juni stylingtips. Deze extra lange shopping night – dit jaar in het teken van beauty en stijl – strikte Bastiaan, catwalkcoach Mariana Verkerk en visagist Hildo Groen.

Iedereen die deze avond aanwezig is, krijgt beauty- en stylingtips van deze kenners. Daarnaast kun je je laten verwennen in de speciale beautycorners voor massages en beautybehandelingen, shop je met korting in alle winkels en deelt het events goodiebags uit. Je maakt deze avond ook kans op fashionable prijzen als een personal shoppingsessie met Bastiaan zelf, shopping vouchers t.w.v. € 250, een luxe boottochtje door de Amsterdamse grachtjes of een weekendje rijden in een Mercedes cabrio. Niet verkeerd.

Bastiaan van Schaik op ons verjaardagsfeestje

Laat je vriendje zeker niet thuis! Op het Stadsplein komt ook hij aan zijn trekken: hier showt het event namelijk verschillende auto’s van Mercedes en boten van Jan van Gent, VanDutch en Frauscher. Kom je hem na je winkelsessie wel ophalen…

www.stadshartamstelveen.nl

(Elisah Jacobs)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties