0

P.C. Hooftstraat Amsterdam – Op 3 en 4 oktober trekt de Parade van XXL-bags vanuit het Stadshart Amstelveen weer door Amstelveen en Amsterdam. Want dit weekend nodigt Amstelveen jou uit voor een feestelijke housewarming!

De Housewarming is georganiseerd om de vernieuwing van Stadshart Amstelveen in de spotlights te zetten. Het idee achter dit event is om jou geen gewoon uurtje of dagje winkelen, maar een complete winkelbeleving te bezorgen. Door middel van nieuwe kleuren, bijzondere design-accenten, uitgebreide bewegwijzering, uitnodigende zithoeken en nieuwe entrees, is het Stadshart Amstelveen verbeterd en heeft het een “cosmopolitan” en internationale uitstraling gekregen. In het centrum zijn maar liefst 200 speciaalzaken op het gebied van mode, delicatessen, boeken, woonaccessoires, lingerie en kinderkleding te vinden, met als grote trekker de Bijenkorf!

Worden wij hier soms verrast met een nieuwe fashionable hotspot?! Ontdek het zelf en kom op zaterdag 3 of zondag 4 oktober naar het stadshart van Amstelveen!

Kijk voor meer informatie op www.amstelveenweb.com

(Juliet Oosterom)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties