0

Amsterdam – Ben jij een liefhebber van kunst, maar vind je de prijzen vaak te hoog? Dan is de Affordable Art Fair (AAF) zeker een aanrader. Op deze beurs koop je namelijk kunststukken tussen de € 100 en € 5000. Extra fashionable: de werken van mode-illustrator Piet Paris hangen er ook.

De lente-editie gaat vandaag van start in de Amsterdamse Gashouder waar werken van jonge internationale kunstenaars hangen. Daarnaast lanceert de AFF de Mobile Gallery, een galerie op wielen dat kunst letterlijk en figuurlijk bereikbaar maakt voor iedereen. Tussen de vijftig kunstenaars die meedoen, behoort ook Piet Paris. die namens galerie Rademakers zijn werk te koop aanbiedt. Voor € 750 inclusief lijst heb je namelijk al een echte Paris aan de muur!  Voor de illustrator een goed initiatief om kunst betaalbaar te maken voor een breed publiek. “In mijn studententijd had ik natuurlijk geen groot budget voor een kunstwerk. Toch wilde ik iets moois aan de muur hebben. In die tijd huurde ik vaak een schilderij,” aldus de illustrator die meent dat zo’n regeling ook voor schoenen perfect zou zijn.

Fairytale van Jürgen Altmann

Space Cowboys

Piet Paris

Piet Paris

Nog niets op de planning voor vanavond? De AAF is vandaag tot en met 21.30 uur open. Meer informatie vind je op de website.

www.affordableartfair.nl

(Elisah Jacobs)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties