0

Amsterdam – Rihanna staat bekend om haar veranderende looks. Ook haar lokken moeten er regelmatig aan geloven. De zangeres heeft behoorlijk wat duiten over voor haar coupe.

Pas heeft ze zelfs haar haarstylist eerste klas van Los Angeles naar Londen vliegen omdat ze het niet wou gokken op een lokale kapper. Tijdens Rihanna’s verblijf in Londen was de celeb in haar hotel gaan zwemmen en maakte ze gebruik van het stoombad en sauna.

Een bron vertelde: “Toen ze uit het bad stapte, zaten haar lokken helemaal in de war en in de klit. Ze waste haar haren vervolgens met conditioner maar zelfs dat kon het niet meer fixen.”

Rihanna zou de volgende dag verschijnen in een talkshow en in geval van nood belde ze haar stylist Ursula Stephen die met spoed moest komen. De bron vertelde ook: “Ze wilde niet gokken op een onbekende kapper. En omdat de zangeres zo een druk schema heeft, werd de styliste op de eerste de beste vlucht gezet. Rihanna kan het niet schelen dat ze hiervoor veel moest betalen.”

Ze verliet het hotel met haar haren verborgen onder een pet en hield deze op tijdens de repetities voor het tv-programma. Eind goed al goed!

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

(Tekst: Melanie Karolewski)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties