0

Amsterdam – De Modemeisjes zijn altijd druk bezig. Zo hebben ze nog niet zo lang geleden een eigen modelijn voor Lakeside gelanceerd en komen ze nu weer met een eigen EK-jurkje.

Al die EK gekte vinden we stiekem ook erg leuk. We willen tijdens de wedstrijden dan ook fashionable in het oranje erbij lopen. Met het nieuwe jurkje van Modemeisjes ben je dan ook helemaal vrouwelijk, sexy en stijlvol. Het is een versie van de little black dress, alleen heet het de little orange dress. Het jurkje is gemaakt van denim en kan op allerlei manier gestyled worden. Je loopt er tijdens het EK super elegant en sexy bij. Het is echt een musthave die je zeker moet hebben.

Het jurkje is onderdeel van de spring/summer collectie van Modemeisjes voor Lake Side. Je kunt het dan ook kopen bij de 90 winkelverkooppunten of via de website van Lakeside. Voor € 59,95 is het jurkje van jou. Er wordt van 7 t/m 13 juni ook een speciale actie gehouden en kun je het voor maar liefst 25 euro scoren. Wees er dus heel snel bij.

Bekijk de foto hieronder van het EK-jurkje.

Dit is de little orange dress van de Modemeisjes

www.lakeside.nl

(Backstage beeld: Catwalk-Fashion)

(Tekst: Lisa Tervoort)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties