0

Amsterdam – Brillen en fashion gaan hand in hand. Ben jij een brildrager en zo een type die voor elke outfit het liefst een ander exemplaar heeft? Dan daagt allround beautystylist en fameuze brildrager Tom Sebastian je uit om mee te doen aan de verkiezing van ‘Brildrager van 2012′ van Specsavers.

Naast dat je als winnaar deze felbegeerde titel in de wacht sleept, krijg je ook nog eens een trip waar elke fashionista (of fashionisto) van droomt, namelijk naar New York! Onder alle aanmeldingen wordt een waardebon ter waarde van 169 euro verloot wat je uit kan geven aan een nieuw montuur van bijvoorbeeld Spijkers & Spijkers, Karen Millen of Missoni, inclusief enkelvoudige Pentax glazen.

Inschrijven kan tot 2 juli. Vanaf 3 juli tot en met 31 augustus wordt er door het Nederlands publiek gestemd op hun favoriet. De uiteindelijke 5 finalisten gaan de strijd met elkaar aan onder toezicht van een professionele jury.

Ben jij tussen 16 en 30 jaar en voel jij je aangesproken? Schrijf je dan nu direct hier in of ga naar www.brildragervanhetjaar.nl en laat onder dit artikel weten dat je het gedaan hebt. ILFN mag namelijk nog zo een bon ter waarde van 169 euro weggeven!

Eén van de deelneemsters...

www.brildragervanhetjaar.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties