0

Amsterdam – Ben je ingeschreven bij een te dure sportschool? Of ben je niet zo van het sporten en wil je wel wat afvallen? Of misschien zelfs een combi van beide? Dan is Willeke Zorg Workout Club misschien wél iets voor jou.

Zwetige kleedkamers en vieze douches zijn passé. Want je kunt dankzij deze nieuwe manier van fitnessen waar je ook wil en wanneer je ook wil aan je lijn werken. Het enige wat je hoeft te doen, is een account aan te maken bij Willeke Zorg Workout Club wat je overigens maar 5,95 per maand gaat kosten en ieder moment weer opgezegd kan worden!

Nadat je ingelogd bent, kun je kiezen voor twee verschillende work-out niveau’s, namelijk beginner en gevorderde. Dit kun je elke dag aanpassen naar welke oefening je het meest leuk of prettig lijkt. Willeke is dol op korte intensieve workouts, dus veel tijd kost het niet maar het resultaat mag er zeker zijn!

Naast workouts kun je op de site ook terecht voor eetadviezen. Dit zijn geen strenge dieetvoorschriften, maar richtlijnen voor een gezond voedingspatroon waar je gewoon genoeg eet en niet spiermassa afvalt.

Klinkt goed toch? Ga nu snel naar de website om je in te schrijven!

www.willekezorgworkoutclub.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties