0

Amsterdam – Op de I Love Fashion News redactie merken we in deze donkere maanden dat we last hebben van de winterblues. We willen allemaal wel, maar zijn nét iets minder vrolijk dan normaal en we hebben minder energie.

Sinds kort hebben we een super handig apparaat van Philips, de goLITE BLU lamp. Dit handige witte apparaatje kun je heel makkelijk in je tas meenemen en naast je op je bureau zetten.

Wat de lamp doet? De lamp geeft een felblauw licht af, dat een beetje doet denken aan zonnebanklicht. Gelukkig hoef je niet met je ogen te knijpen en wordt er ook geen UV-licht afgegeven. Het licht doet denken aan een mooie zomerse dag. Na het gebruik van de lamp voel je je energieker en vrolijker.

De goLITE BLU lamp

Je gebruikt de lamp iedere dag 15 tot 45 minuten. Je hoeft er niet direct naar te kijken. Wij zetten hem naast onze computers, maar je kunt er ook naast een boek of tijdschrift lezen of lekker ontbijten. Je kunt de lamp het best ‘s ochtends gebruiken. Dan heb je er nog de hele dag profijt van en ben je meteen goed wakker!

ILFN-hoofdredacteur Esmée is fan!

Vanaf de eerste dag merkten wij meteen verschil! En aangezien we veel reacties kregen op Twitter en Facebook, wilden we jullie onze bevindingen laten weten!

De goLITE Blu lamp is verkrijgbaar vanaf € 149,- via www.shop.philips.com

(Tekst: Esmée van Rijn)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties