0

Amsterdam – De zomer is in zicht en dat betekent dat je binnenkort weer in bikini moet. Ontharen is dan een must, maar wat is nou de beste methode om die ongewenste haartjes te verwijderen?

Wereldwijd staat waxen op nummer één, maar wij in Nederland lijken er een beetje huiverig voor te zijn. Dat hoeft niet meer, dankzij Delete. Deze salon is specialist op het gebied van waxen waardoor het weghalen van haren niet meer vervelend is.

Delete gebruikt enkel producten die alleen zijn ontwikkeld om te gebruiken voor waxen, hierdoor is de behandeling effectiever en pijnlozer. De wax die gebruikt wordt hecht bijvoorbeeld enkel aan de haartjes en niet aan de huid.

Daarnaast krijg je voor een brazilian wax een pakketje thuisgestuurd waarmee jij je kunt voorbereiden op de behandeling, hierin zit bijvoorbeeld een speciale lotion voor ingegroeide haartjes. Toch nog angst om je haartjes weg te laten halen? De zogenaamde Wax Angels kunnen je ademhalingsoefeningen geven zodat je helemaal tot rust komt.

Ook fijn om te weten is dat de producten die worden gebruikt, enkel met jouw lichaam in aanraking komen. Zo wordt de houten spatel om de wax aan te brengen maar één keer gebruikt waardoor je niet iemand anders zijn huidcellen op je krijgt gesmeerd.

Klinkt goed toch? Waxsalons van Delete zijn te vinden in Amsterdam en Utrecht. Kijk voor meer informatie op hun website!

www.delete-waxing.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties