0

Amsterdam – Het is nu toch echt bijna zo ver. Over een week kunnen we de eerste Nederlandse editie van de Vogue in ons handen hebben. Dit historische moment kan natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan.

Daarom wijdt RTL 8 op woensdag 21 maart, de dag dat abonnees het blad in de brievenbus kunnen verwachten en het exclusief te koop zal zijn bij De Bijenkorf, een complete avond aan de lancering van het magazine.

Wat kun je verwachten? Om 22:30 zal RTL het zogenaamde ‘Vogue Report’ gaan uitzenden. Hier kan je zien hoe het er aan toe ging tijdens het o zo geheimzinnige lanceringsfeestje van het blad, waar alleen de crème de la crème van de Nederlandse modewereld aanwezig was.

Natuurlijk gaan ze de documentaire The September Issue ook uitzenden, om 20:30, waar je een kijkje achter de schermen krijgt van de Amerikaanse Vogue, dat met een ‘schokbewind’ gerund wordt door Anna Wintour.

Oftewel: kijken dus woensdag 21 maart vanaf 20:30 op RTL8! Op 22 maart is het blad bij alle normale verkooppunten te verkrijgen.

Bekijk hieronder de trailer van The September Issue.

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

www.rtl.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties