0

Amsterdam – Waarschijnlijk ken je Vault79 wel. Op deze website kun je een Mulberry tas of andere designerstukken bemachtigen voor een goede prijs. Hoe? Ze bieden een item aan voor een laag startbedrag en vervolgens kun je bieden. Het hoogste bod wint en krijgt het stuk voor de prijs die je in geen enkele winkel zult terugvinden.

Nu komt Vault79 met een nieuw veilingsconcept genaamd de Speed Action. Dit zijn korter lopende veilingen die plaatsvinden naast de gewone dagelijkse biedingsopties. Bij de Speed Action zullen meerdere producten van hetzelfde merk met verschillende maten en aantallen aanboden worden. De veilingen hebben een korte looptijd.De veilingen lopen zolang de voorraad strekt , dus wil je er een bemachtigen dan dien je er snel bij te zijn.

Vault79 begint met het veilen van spijkerbroeken van 7 For All Mankind op deze manier. Wie wil er nou niet zo een fantastische jeans, die bekend staat om de perfecte fit en de mooie vernieuwde wassingen, in zijn bezit hebben? Celebrities als  Katie Holmes, Kim Kardashian en Rachel Zoe zijn in elk geval al fan van dit jeans cultmerk.

Hoewel je in de winkel normaal gesproken een flink bedrag moet neertellen voor een 7 For All Mankind broek, maakt Vault79 deze jeans dus toegankelijk voor haar members. Nog geen lid van Vault 79? Klik hier om je gratis aan te melden op hun website, maar volg ze ook op Facebook en Twitter!

Wist jij al dat we in samenwerking met Vault79 een prachtige tas van Jimmy Choo mogen weggeven?

Kristin Cavallari, Kim Kardashian en Rachel Zoe in een flared jeans van 7 For All Mankind

Nicole Richie, Jessica Alba en Katie Holmes in een flared jeans van 7 For All Mankind

www.vault79.com

(Bron beeld: vault79.com)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties