0

Amsterdam – Leuk hoor die dure crèmes, maar wie zegt dat die beter werken dan de meer betaalbare varianten? Niet zelden komt het voor dat vrouwen met een behoorlijke leeftijd maar een prachtige huid onthullen dat ze al zo lang als ze weten de crème van NIVEA uit het blauwe blik op hun gezicht smeren.

Een andere fijne lijn uit de NIVEA collectie is Pure & Natural. De producten bestaan voor 95 procent uit natuurlijke stoffen en bevatten geen parabenen, siliconen en kleurstoffen. De twee belangrijkste biologische ingrediënten in deze producten zijn Arganolie en Aloë Vera. Arganolie bevat Vitamine E dat beschermt tegen vroegtijdige huidveroudering. Bovendien is het rijk aan vetzuren. De Aloë Vera in de crème zorgt voor extreme hydratatie en ondersteunt de celvernieuwing. Daarnaast heeft het krachtige helende eigenschappen.

Sinds 2010 zijn de Pure & Natural producten van NIVEA al te verkrijgen, maar nu komen er twee nieuwe producten in de lijn. De NIVEA Pure & Natural Herstellende Nachtcrème voor de normale huid is vanaf nu te koop voor € 8,99. Voor Verfrissende Reinigingsdoekjes moet je nog even geduld hebben, die zijn namelijk vanaf mei verkrijgbaar voor € 5,09.

www.nivea.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties