0

Amsterdam – Misschien hebben jullie het al eerder voorbij zien komen op I Love Fashion News, maar er is een mogelijkheid om die saaie witte of zwarte iPhone leuker te maken zonder hoesje. Hoe? Dankzij ColorSwitch!

Jouw iPhone een ander kleurtje geven is een ware hype. Vooral de tinten turquoise en roze zijn erg gewild en waren daarom in een mum van tijd uitverkocht. Maar wij hebben goed nieuws want deze kleuren zijn weer op voorraad bij ColorSwitch!

Met behulp van ‘ColorSkin’ kun je jouw iPhone in een mum van tijd een ander kleurtje geven. Hiervoor wordt een sticker gebruikt die je zelf heel gemakkelijk op jouw iPhone kunt plakken. Dankzij de speciale plaklaag sluit de ColorSkin perfect aan op de iPhone. ColorSkin is gemakkelijk te verwijderen en laat geen lijmrestjes achter waardoor je de iPhone zo weer kan ColorSwitchen naar een andere, of de originele, kleur.

ColorSkin is verkrijgbaar in elf verschillende kleuren en één dessin, kost € 19,95 en kun je nu hier online bestellen. Ook heel fijn, ColorSkin wordt GRATIS verzonden!

Hoe leuk is de turquoise?! ILFN's Annic heeft deze kleur ook!

De kleurmogelijkheden

www.colorswitch.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties