0

Amsterdam -Mooi haar heeft goede verzorging nodig, en dat begint bij borstels. Vorige keer lieten we je al een video zien waar Tom Sebastian uitlegt welke borstel bij jouw haartype hoort. Deze borstels zijn vier pro-tools voor verschillende haartypen en stijlen met ieder professioneel reusltaat.

De borstels zijn gemaakt van hoogwaardige materialen voor het beste resultaat en hebben allemaal een cleaning brush om de borstel in goede conditie te houden, zodat je nog langer plezier hebt van je borstel.

De Lushious Sensitive Brush (€ 6,99) heeft kleine lussen, waardoor deze zeer geschikt is voor fijn en pluizig haar, een gevoelige hoofdhuid, of voor vrouwen die extensions hebben.

De Ventilation Brush (€ 5,99)  heeft gelijkmatige ventilatie openingen waardoor deze geschikt is om te föhnen. De borstel heeft omhulde pinnen die heel zacht zijn voor het haar en de hoofdhuid. Deze borstel is geschikt voor elk haartype, zelfs voor nat haar.

De Volumizing Brush (€7,99.) is een keramische ionische borstel en speciaal ontworpen om het haar te vormen en volume te geven tijdens het föhnen. Het keramische materiaal maakt het haar antistatisch, fixeert het beter en geeft het haar mooie glans.

De Polish Brush (€ 7,99) is een klassieke borstel gemaakt met echt haar en duurzaam synthetische materialen die het haar niet beschadigen en een gepolijst effect geven. Door de balans tussen deze materialen worden de haarschubben gesloten en krijgt het haar een schitterende natuurlijke glans.

Polish Brush by Tom

Volumizing Brush by Tom

www.zenner.nl

(Tekst: Esmé Schouten)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties