0

Amsterdam – Er zijn van die merken waarvan je weet dat ze gewoon fantastische producten hebben voor je huid. Het luxe Japanse SENSAI is zo een merk en maakt onder andere items zoals bodygel, self tanner en gezichtscreme van topkwaliteit met daarin natuurlijke ingredienten als fijne zijde.

Voor hun lipsticklijn, genaamd THE LIPSTICK, heeft het merk zes nieuwe inspirerende kleuren ontwikkeld. Deze lippenstift combineert geavanceerde anti-ageing wetenschap met prachtige teinten. THE LIPSTICK laat zich net zo makkelijk als een crème aanbrengen, beschermt en hydrateert de huid van de lippen en geeft ze een kleur die lang blijft zitten.

In THE LIPSTICK zit goud, zijde en zeldzame botanische extracten. Deze samenstelling bevat bewezen anti-ageing eigenschappen en helpt zo jouw lippen te beschermen tegen rimpels en andere tekenen van veroudering.

THE LIPSTICK kost € 55,- en de nieuwste teinten zijn vanaf half maart verkrijgbaar. Benieuwd naar alle kleuren? Bekijk ze hieronder!

Aya: Een zachte, bijna niet zichtbare nuance van rood die de natuurlijke kleur van de lippen prachtig accentueert.

Koubai: Een bekoorlijk rood dat de lippen versierd met de kleur van pruimenboombloesem.

Sawarabi: Een roodachtige paarse kleur die is geïnspireerd op de jonge loot en stengel van warabi (adelaarsvaren).

Sumire: Een dieppaarse kleur die de lippen de krachtige kleurschakeringen van een inheems Japans viooltje geeft.

Shirafuji: Kleurschakeringen in laagjes donker en licht paars, geïnspireerd op de fuji bloem (wisteria ofwel blauwe regen), een Japans favoriet.

Rindou: Een flamboyant roodkleurig oranje, geïnspireerd op de bloem en bladeren van Rindou (Chinese gentiaanwortel).

www.sensai-cosmetics.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties