0

Amsterdam – Jaaa, student zijn heeft zo zijn voordeeltjes. Zo staan we vooraan als we over studentenkorting op fashion horen. River Island heeft speciaal vandaag korting voor studenten in hun filialen in Amsterdam en Rotterdam.

Ren dus vanmiddag of vanavond naar River Island, pak die korting van 20 procent maar neem wel even jouw geldige studentenkaart mee. De discount is geldig op de hele collectie die in de winkel hangt, behalve op de artikelen die al in de sale zijn. Een goed excuus om een nieuwe zomergarderobe aan te schaffen of deze aan te vullen. Wanneer je nog niks hebt voor Koninginnedag kun je hier zeker iets fashionables vinden. Om er een feestje van te maken, staat er een DJ te draaien. Wanneer je in het pashokje staat, kun je dan ook een klein dansje doen om te kijken hoe de outfit je precies staat.

En voor onze lezers wonende in België, jullie kunnen in Antwerpen ook met korting shoppen. Dit is alleen niet vandaag maar op donderdag 3 mei. Schrijf deze datum dus even in je agenda.

Bekijk hieronder de uitnodiging.

www.riverisland.com

(Tekst: Lisa Tervoort)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties