0

Amsterdam – Giorgio Armani heeft het hart op de goede plek zitten. Vorig jaar wist hij door het verkopen van twee van zijn hitparfums, genaamd Acqua di Gio en Acqua di Gioia, maar liefst 43,3 miljoen liter schoon drinkwater te verzamelen voor mensen die het nodig hebben. Per verkochte geur doneerde hij namelijk 100 liter water aan mensen die in nood zitten.

Ook dit jaar gaat hij verder met zijn geweldige actie. Het doel is om minstens zo veel parfums te verkopen en daardoor nog meer mensen te kunnen helpen. Vorig jaar ging het water naar mensen in Ghana, dit jaar wordt het water gedoneerd aan noodleidende mensen in Bolivia. In een regio daar is het 6 tot 8 maanden kurkdroog en sommige mensen moeten wel meer dan vijftig kilometer lopen om schoon drinkwater te kunnen krijgen!

Als een gemeenschap voorzien wordt van goed water, heeft dat ook invloed op andere zaken. Zo hoeven kleine kinderen en tieners niet langer uren te lopen om het te halen waardoor ze meer tijd kunnen besteden aan studeren. Uiteindelijk wordt hierdoor de hele community meer welvarend!

Als je de heerlijke geur dus niet genoeg vond om Acqua di Gioia voor jezelf te kopen of Acqua di Gio aan je lief te geven, dan haalt dit je wellicht over de streep. Wij vinden het parfum ook een perfect cadeau voor Valentijnsdag, juist omdat het zo veel meer is dan een geur alleen!

Voor informatie en tips over wat je nog meer kunt doen, ga dan naar de Facebookpagina of website over de actie!

Het Giorgio Armani Acqua for Life assortiment bestaat uit Acqua di Gio van 50 ml (€ 60,99) en Acqua di Gioia van 50 ml (€63,92).

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

www.acquaforlifechallenge.org

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties