0

Amsterdam – Attention muziekliefhebbers, ben jij op zoek naar de perfecte headphones die je outfit helemaal afmaken? Wij hebben ze voor je!

Rocking Residence heeft namelijk twee nieuwe modellen: SWAG en BoMB, en hiermee bewijst het fashionable street gear label dat ze voorop lopen op de trends.

Het motto is “less is more” en met de nieuwe Rocking Residence SWAG headphone is dat zeker het geval. De strakke looks en goede kwaliteit is wat deze headphones een ultieme musthave maakt. En met de vijf knallende kleuren “Shortee”, “Casanova”, “Boogeyman”, “Rogue” en “Saint” zit je hoe dan ook goed.

De BoMB staat voor dikke beats in combinatie met een diepe bas. Hiermee ben je klaar voor het echte dj-werk. Door de ijzersterke geluidskwaliteit en diepe bas hoor je precies wat je aan het mixen bent. Maar geen zorgen, je hoeft geen professionele dj te zijn om the BoMB aan te schaffen. Deze headphone is ook ideaal voor in je day-to-day life. Stylish erbij ,lopen en perfecte geluidskwaliteit? Yes please!

www.rocking-residence.com

(Tekst: Charisse Stoffels)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties