0

Amsterdam – Een goede outfit trekken de meeste van ons niet zo maar uit de kast. Nee, daar is inzicht voor nodig en een beetje kennis. Ook zal niet bij iedereen dezelfde outfit staan. Maar hoe weet je nou wat goed voor een ander is en wat niet?

Weet jij nou al heel goed hoe je jezelf kunt kleden en zou je dolgraag anderen daar een handje mee willen helpen? Kortom: wil jij leren shoppen als een ‘profashional’ voor een ander? Dan kun je terecht bij B Academy.

In twee dagen tijd leer je hoe je mensen kunt adviseren aan de hand van verschillende lichaamsfiguren, stoffen, kleuren, stijlen en pasvormen. Na deze cursus kun je het allerbeste in een persoon naar boven halen omdat jij je leert verplaatsen in jouw klant en hierdoor persoonlijk advies kunt geven. Voor € 355,81 kan jij al aan de slag als personal shopper. Maar op alle cursussen krijg je nu een korting van maar liefst 100 euro met de code ‘Fashion’. Dit houdt in dat de personal shopper cursus nu maar € 255,81 kost… Klik hier als je wil leren shoppen als een profashional.

Heb je nog geen cadeau voor jouw mama voor moederdag? Volg dan zelf een personal styling workshop en neem je moeder gratis mee. Daarnaast gaat je moeder met een fijne giftbag naar huis. Perfect toch?

Op 16 mei is er trouwens van 17 tot 20 uur een open avond bij B Aacademy. Hier kunnen alle vragen over de fashion & styling cursussen beantwoord worden. Klik hier voor informatie over die open avond.

www.bacademy.nl

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties