0

Amsterdam – Wij Nederlanders zijn niet echt van die spa-gebruikers, terwijl het in het buitenland heel normaal is om er even een dagje tussenuit te gaan en een wellness resort te bezoeken. Vooral mensen die in de steden wonen zijn vaak aan ontspanning toe maar goede plekken waar je terecht kunt voor een total experience zijn lastig te vinden.

Gelukkig is er nu Akasha. Dit holistische wellbeing center zit sinds kort in het Conservatorium Hotel te Amsterdam. Bij Akasha willen ze de vier elementen (water, vuur, aarde, lucht) gebruiken om in balans te komen. Het Wellbeing Center is maar liefst 1000 vierkante meter groot en bevat een gym (vuur), een spa (water), een yoga- en meditatieruimte (lucht) en een Organic Bar waar je heerlijke gezonde sapjes en snacks kunt nuttigen.

Je kunt een abonnement nemen op de faciliteiten van Akasha, maar je kunt er ook een fijn spadagje van maken. Eén van de bijzondere treatments die je er kunt boeken is de Watsu. Dit is een vorm van massage die plaatsvindt in warm water terwijl je in de armen drijft van een therapeut die je voorzichtig beweegt en strekt. Doordat het in het water gebeurt, neemt het gevoel van rust, kalmte en sereniteit toe.

Maar bij Akasha kun je ook terecht voor een hammam behandeling, een hot stone massage, verschillende wraps, peeling- en scrubbehandelingen, face treatments, waxen en manicure’s/pedicure’s.Er wordt gebruik gemaakt van Gemology Cosmetics producten en OPI.

Wat fijn is, is dat jij bij Akasha centraal staat. Het is met recht een plek waar je terecht kunt voor ultieme rust en tot balans te komen. Bekijk de foto’s van het prachtige Akasha Wellbeing Center hieronder.

De entree van Akasha

Het zwembad

Het prachtige interieur van de spa

 

De entree naar de kamers waar je terecht kunt voor onder andere massages

Het interieur van de kamers is mooi en rustgevend

In dit bad vindt de Watsu behandeling plaats

www.conservatoriumhotel.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

 

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties