0

Amsterdam – Jaaaa, hij heeft je ten huwelijk gevraagd. Je bent al druk bezig met het regelen van de locatie, taart, ringen, jurk en je make-up en haar. In alle drukte vergeet je je eigen handen.

Om hier een klein beetje bij te helpen heeft O.P.I. een stappenplan opgezet. Vanaf het moment dat de verlovingsring om je vingers zit, zijn je handen de pronkstukken. Verzorg ze dan goed zodat ze op de grote dag er als parels uitzien. Alle toekomstige bruidjes nu goed opget!

Het begint allemaal bij gezonde en stevige nagels. Zo zien ze er zo niet alleen gezond uit maar de nagellak blijft ook beter zitten. Acht weken van tevoren, begin je dan ook met de basisverzorging. Lak je nagels elke week met de nagelverharder Nail Envy Original. Begin elke week eerst met twee laagjes op te brengen en daarna om de dag één laagje erbij. Na die ene week haal je het eraf en begin je weer opnieuw. Doe dit vijf tot acht weken en je merkt duidelijk verschil. Na deze keer kan je de nagellak als basislak gebruiken.

Wil je het beste resultaat, smeer dan ook dagelijks je nagelriemen in met Avoplex Replenishing Oil. Dit zorgt ervoor dat de nagelriemen herstellen en soepeler worden. Het is heel makkelijk aan te brengen met het kwastje. Naast de tube variant is er ook een to go variant. Handig om mee te nemen in je tas.

Naast de stralende nagels, moeten de handen zijdezacht aanvoelen. Dit doe je door twee à drie keer per week te scrubben met Avoplex Revitalizing Hand & Body Scrub. Het zorgt ervoor dat dode huidcellen verdwijnen en neemt andere producten beter op. Het is dan ook goed om ze daarna in te smeren met Avoplex Hi-Intensity Hand & Nail Cream. Dit zorgt voor een optimale verzorging en dit mag dan ook twee keer per dag gedaan worden.

De grote dag is bijna aangebroken. Maak een dag van tevoren je nagels helemaal ready. Vijl je ze in de gewenste vorm en haal daarna de restanten nagellak met nagellakremover eraf. Begin met het aanbrengen van een base coat. Dit zorgt voor het beschermen van de nagels en zo verkleuren ze niet, wanneer je een kleurnagellak op doet. Doe daarna uit de Soft Shade collectie een kleurtje op. Deze zijn allemaal zachte crème en roze kleuren, geschikt voor de bruiloft. Breng eerst één laagje op en wanneer dit droog is, het tweede laagje. Tot slot breng je een top coat aan, zodat de nagels mooi glanzen. Als extra verzorging doe je weer de handcrème en nagelriem olie op.

Het is een heel stappenplan maar dan heb je op jouw grote dag wel de perfecte handen. Bekijk hieronder hoe de producten eruit zien en wat de prijzen zijn. Om verkooppunten te zoeken, kijk je op de website van O.P.I.

O.P.I. Nail Envy van 13 ml voor€ 19,95

O.P.I. Avoplex Replenishing Oil  van 15 ml voor € 18,95 en van 7,5 ml  voor € 10,95

O.P.I. Avoplex Revitalizing Hand & Body Scrub van 120 ml voor € 14,95

O.P.I. Avoplex Hi-Intensity Hand & Nail Cream van 50 ml voor € 12,95 en van 120 ml voor € 22,95

O.P.I. Soft Shade collectie elke nagellak van 15 ml voor € 13,95

O.P.I. Nail Envy nagelverharder 15 ml voor € 19,95

O.P.I. Avoplex High Intensity Hand & Nail Cream 50 ml voor € 12,95 en 120 ml voor € 22,95

O.P.I. Nail Lacquer Bubble Bath uit de Soft Shades collectie 15 ml voor € 13,95

www.opi.nl

(Tekst: Lisa Tervoort)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties