0

Amsterdam – Je nagels hebben behoorlijk wat te verduren. Het koude weer, handen wassen, nagellak en eetgewoontes kunnen een negatieve invloed hebben op hun gezondheid.

Het is daarom belangrijk om ze af en toe even lekker te pamperen. KOH heeft een 3-stappenplan ontwikkeld die je minstens eens per week moet volgen. Binnen no-time zijn je nagels weer in topvorm!

Allereerst moet jij je nagels goed reinigen. Een perfect product daarvoor is Purifying Polish Remover van KOH. Hiermee haal je alle nagellakresten weg maar ook overtollig vet en olie. Door goed te reinigen, hecht de nieuwe nagellaklaag beter en hebben verzorgingsproducten meer effect op de nagels. Purifying Polish Remover is een mild middel, zonder aceton en ruikt aangenaam.

Daarna moeten je nagels verzorgd worden. Allereerst vijl je ze met een glazen vijl in een goede vorm. Knippen is uit den boze want je nagels, die uit drie verschillende lagen bestaan, gaan hierdoor splijten. Vijlen doe je altijd in één richting, dus ga niet ‘zagen’! Als je wil dat je nagel sneller groeit, moet je jouw nagelriem ook onder handen nemen. Met behulp van de Purifying Cuticle Response kun je de nagelriem soepel maken. Gebruik daarna de KOH Nail Pusher and Cleaning Stick om de nagelriem terug te duwen.

Ten slotte moet je de nagel goed onderhouden. Je nagelriem blijft soepel met de KOH Nourishing Cuticle Brush. Voor het slapen kun je op je nagels Essential Nail Serum in masseren, hierdoor kan het de hele nacht je nagels voeden!

De producten van KOH zijn onder andere verkrijgbaar bij hun flashipstores in Eindhoven en de Amsterdamse Bijenkorf. Ook hebben ze een webshop!

KOH Purifying Polish Remover € 19,95, KOH Crystal Nail File To Go € 9,95, KOH Purifying Cuticle Response € 19,50

KOH Nail Pusher and Cleaning Stick € 19,95, KOH Nourishing Cuticle Brush € 19,95, KOH Essentail Nail Serum € 24,50

www.kohcosmetics.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties