0

Amsterdam – Je hebt het misschien nog niet door maar het festival seizoen is alweer van start gegaan. We houden ervan om de nieuwste hits te horen en volop te dansen. Naast alle muziek draait het bij een festival ook om fashion.

Als een echt modemeisje kijk je altijd je ogen uit. Je ziet de ene na de andere meest fashionable outfit voorbij komen. Toch zijn er een aantal essentials die je zeker moet hebben. De webshop Net-a-Porter.com heeft voor ons deze lijst dan ook samengesteld. Wij zetten hieronder de musthaves voor jullie op een rijtje.

1. Strohoed
Met een strohoed moet je zeker op het festivalterrein gespot worden. Naast dat je gezicht wordt beschermd tegen de zon, krijgt elke outfit ook dat extra rock gevoel. Geloof ons maar dat je veel meiden met deze hoed op hun hoofd ziet verschijnen.

2. Open sandaaltjes
In Nederland weten we nooit wat het weer doet maar een paar open sandaaltjes mogen gewoon niet ontbreken. Omdat we niet te liefelijk op een festival willen verschijnen gaan we voor stoere exemplaren. Ze mogen bewerkt zijn met studs en slangenleer.

3. Kimono
Kies niet voor een outfit die op elkaar afgestemd is, dat is namelijk not done. Ga voor een nonchalante look en kies daarbij voor een kimono. Dit seizoen zien we er veel in webshops en in de winkels. Populair zijn versierde exemplaren met pailletten en kraaltjes.

4. Kettingen
Alle accessoires mogen opvallen, dus ook de kettingen. Ga voor grote, grove statement kettingen waar veel kralen en stenen aan zitten.

5. Cross-body tas
We willen natuurlijk ook wat spulletjes meenemen. Een cross-body tas is daarvoor de perfecte keuze. Je kunt hem over je schouders dragen en daardoor zijn je handen en armen vrij en kun je lekker dansen. Kies voor een tasje met franjes, daardoor krijg je namelijk een gypsy look.

Natuurlijk moet je ook met een jeans short, opvallende zonnebril en een bikini op een festival verschijnen. Deze voegen wij van ILFN dan nog toe aan de musthaves voor festivals. Zijn jullie al benieuwd geraakt welke items je zeker moet hebben? Bekijk dan de foto’s hieronder en klik erop om te bestellen.

Pachacuti Santa Fe Panama fedora bij Net-a-Porter.com voor € 65,-

Mara Hoffman Printed Bandeau Bikini bij Net-a-Porter.com voor € 204,78

Etoile Isabel Marant Bora Embroidered Cotton-Gauze Dress bij Net-a-Porter.com voor € 255,-

Antik Batik Elias Tassel Suede Necklace bij Net-a-Porter.com voor € 135,-

Jimmy Choo Zampa Suede Moccasin Ankle Boots bij Net-a-Porter.com voor € 450,-

Thierry Lasry Hooky D-frame Marbled Acetate Sunglasses bij Net-a-Porter.com voor € 290,-

Zadig & Voltaire Paly Frayed Stretch-Denim Micro Shorts bij Net-a-Porter.com voor € 160,-

Ralph Lauren Collection Mini Suede Shoulder Bag bij Net-a-Porter.com voor € 595,-

www.net-a-porter.com

(Tekst: Lisa Tervoort)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties